« Terug

Reizen met een camper is leuk voor iedereen!

C'est-la-Vie-Campers_Niet-per-se-handig,-eerder-heel-geduldig_3.jpg13 nov

Overweeg je om voor het eerst met een camper op vakantie te gaan? Wat een goed idee! Waarschijnlijk wil je niet anders meer, als je een keer met een van onze buscampers bent weggeweest. De meeste van onze klanten komen jaarlijks bij ons terug om weer met de camper op vakantie te gaan. Zowel jong als oud. Waarom? Omdat een camper vakantie ontzettend leuk is voor iedereen! Je bent even helemaal weg en je kunt gaan en staan waar je wilt. Bovendien heb je altijd de spullen bij je die je nodig hebt.

C’est la Vie Campers

Bij C’est la Vie Campers verhuren we campers die we zelf gebouwd hebben. Je gaat dus op reis met een buscamper die helemaal voldoet aan ons ideaalbeeld: een camper die je op en top comfort biedt, waar je alle spullen die je nodig hebt in kwijt kunt, die gemakkelijk is in het gebruik en ook nog een sfeervolle plek is om in te verblijven. “Met ons enthousiaste team doen we er alles aan dat de camper vakantie van onze klanten onvergetelijk wordt”, aldus Hans de Been, samen met zijn vrouw Joke van Roest en Bert Kouwenberg is hij eigenaar van C’est la Vie Campers.

Samen doen we er alles aan om de camper vakantie van onze klanten onvergetelijk te maken.”

Reserveren

Een man die alles kan

“Hans is niet zomaar een klusser. Het is een man die alles kan. Een warmwatervoorziening, elektriciteit, verwarming: hij kan het allemaal aanleggen. Ook zorgt hij ervoor dat de klant alles gemakkelijk kan bedienen en overal zo bij kan. Zo ervaren onze klanten geen ongemakken”, aldus Joke. Zij regelt de de verhuur van de campers. Bert doet alle kantoorzaken en papierwinkel. Verder werkt Herman bij ons in de werkplaats, hij is vakbekwaam en creatief.

Gepassioneerd team

Herman vindt het net als Hans heel leuk om met eigen handen iets moois te creëren. Toen hij hoorde wat Hans met C’est la Vie Campers bouwde, was hij heel geïnteresseerd en kwam het tot een mooie samenwerking. Hij werkt hier nu parttime. Joke: “Het is fijn dat we allemaal zo gepassioneerd zijn, hierdoor is de werksfeer fijn en hebben we een positieve uitstraling naar onze klanten toe.”

Reserveren

Hartelijk en laagdrempelig

We willen niet alleen een open en gezellige sfeer op de werkvloer. Naar onze klanten toe zijn we ook hartelijk en gemakkelijk benaderbaar. “Onze klanten zijn geen nummertje. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Wij vinden het bijvoorbeeld fijn met hen te bespreken waar ze naartoe gaan met de camper, zodat we hen tips kunnen geven”, aldus Hans. Verder zijn we absoluut niet moeilijk. De camper een paar daagjes langer huren? Als de planning het toelaat vinden wij het geen probleem.

Zorgeloze camper vakantie

Ook willen wij je een veilig en zorgeloos gevoel geven als je met één van onze campers de wijde wereld intrekt. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar om je te helpen. Als het nodig is komen we zelfs langs om een probleem op te lossen. Zo kun je met een gerust hart op reis. Jouw camper vakantie wordt voor 100 procent een succes!

Reserveren

« Terug

Scroll naar boven