« Terug

Wij zorgen ervoor dat klanten hun camper vakantie op de bijzonderste plekjes doorbrengen

rust2.png02 apr

Bij C’est la Vie Campers gaat het niet alleen om de verhuur van campers. Wij gaan veel verder dan dat. “Als onze klanten een onvergetelijke vakantie hebben gehad zijn we pas blij. We geven hen dus allerlei leuke camper tips mee!” aldus Joke van Roest, samen met haar man Hans de Been en Bert Kouwenberg is ze eigenaar van het camperverhuurbedrijf in Burgh-Haamstede.

Camper huren

Klanten mogen het hele jaar door bij ons een camper huren. In Europa zijn er elk seizoen zat mooie dingen te beleven. Een weekendje Parijs met de camper? Rijden langs de bijzondere krijtrotsen in Normandië? Genieten van de indrukwekkende fjorden in Noorwegen? De prachtige dorpjes in het Baskenland ontdekken? Alles is mogelijk. Bert:  “De vakantie van onze klanten begint eigenlijk al bij ons in Burgh-Haamstede. Zeeland is immers een prachtige provincie!”

Terrassencamping Livorno

“Zelf vond ik het fantastisch in het Italiaanse Livorno. We stonden daar op een terrassencamping. Achter de haag van onze campingplaats lagen allemaal veranda’s. Vanaf daar hadden we een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en in de verte zagen we Corsica liggen. Het was daar zo paradijselijk dat we een dagje extra bleven”, aldus Joke.

De vakantie van onze klanten begint eigenlijk al bij ons in Burgh-Haamstede. Zeeland is immers een bijzonder mooie provincie!

Reserveren

Abonnementen op unieke locaties

We geven ook altijd abonnementen en actiekaarten mee aan onze klanten. Dankzij die kaarten kun je op veel unieke plekken met korting staan. Op sommigen zelfs gratis. Met de France Passion mag je bijvoorbeeld gratis op onbekende locaties staan. Dan sta je ineens in Zuid-Frankrijk bij een boer onder de kersenboom. Dat is toch super? Joke: “Klanten krijgen een boek mee met routeomschrijvingen, een landkaart en een lidmaatschapsbewijs. Lekker ouderwets. Maar je komt wel op de mooiste en rustigste plaatsjes!”

Camper tips

Wil je ook op de leukste locaties je camper vakantie vieren? Huur dan vooral een buscamper bij ons. We geven je graag camper tips, waardoor je een echte droomvakantie tegemoet gaat. Je kunt contact opnemen per telefoon, via de mail of via het invulformulier op onze website.

Reserveren

« Terug

Scroll naar boven