« Terug

Zo zijn we begonnen met de verhuur in Zeeland

C'est-la-Vie-Campers_De-vrijheid-van-een-campervakantie_3.jpg05 mrt

Sinds 2011 kun je in Zeeland trendy zelfgebouwde campers huren. Waar? Bij C’est la Vie Campers in het mooie Burgh-Haamstede. Ben je er nog niet geweest? Kom snel langs. Zowel de campers als Burgh-Haamstede zelf zijn de moeite waard om te bekijken! “Inmiddels is het 7 jaar later en nog steeds blijft het plezier in ons werk groeien”, aldus Joke van Roest, samen met haar man Hans de Been en Bert Kouwenberg is ze eigenaar van het camperverhuurbedrijf.

Eerste camper vakantie

Hoe C’est la Vie Campers begonnen is? Dat is een apart verhaal. Zo’n 8 jaar geleden waren we nog beginnende camperaars. We wilden graag op camper vakantie en zagen op internet een oude Renault Estafette. Super retro! Vol enthousiasme gingen we naar de camper kijken, maar dat eindigde in een anticlimax. “De bedrading hing eronderuit en sinaasappelkistjes moesten de meubels voorstellen. We hebben de eigenaar vriendelijk bedankt”, aldus Hans. Hij was altijd al een goede klusser geweest, dus toen bedachten we: dat kunnen wij beter! We kochten een mooie tweedehandse Ducato, die Hans ombouwde tot een camper die helemaal voldoet aan al onze wensen. Daardoor werd het een topvakantie.

Reserveren

“Onze eerste camper vakantie brachten we door in onze zelfgebouwde camper. Hoe gaaf is dat?”

Buscamperverhuur in Zeeland

Joke: “Onze eerste camper vakantie brachten we door in onze zelfgebouwde camper. Hoe gaaf is dat? Daarna stond hij 6 maanden stil. Dat vonden we best zonde. ‘Als we hem niet gebruiken kunnen we hem toch verhuren?’ vroeg ik aan Hans. Dat vond hij ook een goed idee.” We maakten een websiteje en al snel kwam de eerste reservering. Zo is de buscamperverhuur van C’est la Vie in Zeeland begonnen. Sindsdien hebben we er een aantal mooie campers bijgebouwd. Zowel voor verkoop als voor verhuur. Bert kwam er enkele jaren later bij, enthousiast geworden door de verhalen van Hans en Joke.

Camper bouwen

Een camper bouwen moet je niet onderschatten. Het is een grote uitdaging. Je kunt het vergelijken met het bouwen van een huis. Je hebt water, elektriciteit en verwarming nodig en hij moet ook nog mooi en comfortabel zijn. Vooral het wegwerken van de bedrading is veel werk. Gelukkig hebben we een enthousiast en vakkundig team dat ervoor zorgt dat de campers op en top functioneren. Hans: “Onze campers voldoen aan alle wettelijke veiligheidsnormen, zodat mensen altijd veilig met de camper op vakantie gaan.”

Reserveren

Meer weten?

Wil je meer weten over C’est la Vie Campers, of wil je een camper huren? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. We gaan ervoor zorgen dat je net zo’n camperliefhebber wordt als wijzelf en de rest van onze klanten.

Reserveren

« Terug

Scroll naar boven