« Terug

Een camper vakantie bezorgt je het ultieme gevoel van vrijheid

C'est-la-Vie-Campers_Het-hele-jaar-door-kamperen_2.jpg08 jan

Als we het over onze campers hebben, spreken we ook wel over de ‘verrijdbare vrijheid’. Je kunt bijna overal komen en je zit nergens aan vast. Vind je het ergens fantastisch? Dan kun je langer blijven. Is de plek toch niet naar je zin? Dan rijd je door. Zo wordt het helemaal jouw eigen vakantie. “Tijdens een camper vakantie maak je kennis met het echte leven. C’est la Vie!” aldus Joke van Roest.

C’est la Vie Campers

Naast de onbegrensde mobiliteit die onze campers te bieden hebben, zijn ze op en top comfortabel. Hans heeft de campers zo gebouwd dat je van alle gemakken voorzien bent. De meubels zitten fijn, er is meer dan genoeg ruimte voor je spullen, de apparatuur is gemakkelijk te bedienen, ga zo maar door. Gedoe met lucifers, op je knieën zitten om pannen te pakken, in een onmogelijke houding staan om bij het gas te kunnen komen: in onze campers zul je dat nooit ervaren. “Je rijdt rond in een ideaal huis en je komt op de mooiste plekjes. Dat maakt een camper vakantie zo geweldig”, aldus Joke.  

Reserveren

Camper vakantie

Hans: “Bij het bouwen van de campers heb ik volledig rekening gehouden met het gebruikersgemak. Hoe kan ik de camper zo indelen, dat de camper vakantie zo comfortabel mogelijk wordt? Dat is de vraag die ik voortdurend in mijn hoofd heb. Ook zorgen we ervoor dat de campers er sfeervol en trendy uitzien, zodat het voor alle leeftijdsgroepen leuk is om ermee op vakantie te gaan.”

Surfplank in camper

Voor ouderen is het fijn dat onze campers comfortabel zijn. Maar voor twintigers en dertigers zijn de campers ook heel gaaf. Zo kun je bijvoorbeeld een surfplank meenemen. “Een van onze campers wordt af en toe meegenomen door een surfer. Zijn plank past goed in de camper. Deze zomer gaat hij er weer mee weg. Een bijzonder leuke manier om een surfvakantie te houden!” aldus Joke.

Shoppen

Houd je van shoppen? Dan kun je ook losgaan. Onze campers hebben zoveel ruimte, dat je ze helemaal vol kunt stoppen met nieuwe kleding, heerlijke delicatessen, flessen wijn, aanwinsten voor je interieur en ga zo maar door. Onze camper Duindoorn kun je zelfs gemakkelijk midden in het stadscentrum parkeren. Dan hoef je niet zo lang te sjouwen met je spullen. Joke: “Als je met het vliegtuig gaat kun je bijna geen spullen meenemen vanwege het gewicht. Bij een camper maakt dat niets uit. Je kunt ontzettend veel meenemen. Weer een stukje extra vrijheid!”

Reserveren

Geen verplichtingen

Je zult ook merken dat je totaal geen verplichtingen hebt naar anderen als je met de camper op vakantie gaat. Je hoeft bijvoorbeeld geen accommodaties te delen, zoals: het toilet, de afwasruimte of de douche. Zo kom je niet snel met anderen in aanraking. Bert: “Iedereen doet zijn eigen ding en niemand let op elkaar. Dat is zo ontspannen!”

Reizen met camper?

Tijdens een camper vakantie kun je dus doen wat je wilt en letterlijk alle kanten op gaan. Wil je reizen met een camper? Kom vooral vrijblijvend bij ons langs in Burgh-Haamstede om onze campers uit te proberen. We geven je ook graag camper tips, zodat je een onvergetelijke camper vakantie tegemoet gaat!

Reserveren

« Terug

Scroll naar boven