« Terug

Onze campers zijn compact, compleet en comfortabel

compact3.png11 dec

Zin om met een camper te zwerven door Europa? Als je gaat reizen met een camper van C’est la Vie Campers, wordt je camper vakantie extra speciaal. Wij verhuren eigentijdse, karakteristieke campers die we helemaal zelf hebben gebouwd. “Ik heb het leukste beroep van de wereld! Een camper bouwen is uitdagend en het geeft zoveel voldoening als klanten een fijne vakantie hebben gehad!” aldus Hans de Been, eigenaar van C’est la Vie Campers.

Reizen met camper

Onze campers zijn geen standaard witte campers. Het zijn speciaal ingerichte, zelfgebouwde buscampers verkrijgbaar in allerlei kleuren. Wij hebben hiervoor gekozen vanwege de hoge kwaliteit. Onze campers hebben 2 keer zoveel ruimte dan een fabriekscamper, ze zijn niet lekgevoelig en rijden bovendien heel lekker. Eigenlijk is het een complete auto. “Het is fijn als onze klanten lekker kunnen reizen met de camper en niet steeds denken ‘oh help ik kiep om!’,” aldus Bert Kouwenberg, mede-eigenaar.

Elke camper heeft speciale eigenschappen. Zo hebben we iedere klant, jong en oud, iets moois te bieden.

Reserveren

Soorten campers

We verhuren diverse buscampers: Altijd Zomer, Duindoorn en Horizon. “We vinden het leuk om onze campers Zeeuws-gerelateerde namen te geven. Dat geeft ze een extra persoonlijke touch”, aldus Joke. De campers verschillen van elkaar, maar allen zijn ze compact, compleet en comfortabel.  Ze hebben onder andere een kachel, ruim interieur, warm en koud water, een koelkast, airconditioning, navigatie, buitendouche, automatische schotel met tv oftewel: alles wat je maar wenst. In overleg is ook je trouwe viervoeter van harte welkom.

Speciale eigenschappen

Met de bouw van Camper Horizon hebben we speciaal rekening gehouden met langere mensen. De camper is voorzien van een lengtebed van 2.10 meter. Camper Altijd Zomer is ideaal wanneer je extra comfortabel wilt rijden. Deze camper heeft een automatische versnellingsbak, zodat je niet hoeft te schakelen en meer ruimte hebt voor je knieën. Al onze campers hebben draaibare stoelen, zodat het even geen voertuig maar een gezellige huiskamer is als je op de campingplaats bent gearriveerd. Hans: “Elke camper heeft speciale eigenschappen. Zo hebben we iedere klant, jong en oud, iets moois te bieden.”

Reserveren

Camper voor twintigers

Horizon en Altijd Zomer zijn zeer geschikt als je met het hele gezin op reis gaat. Voor Camper Duindoorn moet je gaan als je lekker knus met zijn tweeën op camper vakantie gaat. Hij is zeer wendbaar en prettig om mee te reizen. Joke: “Ik raad deze camper aan als jongvolwassenen hier komen. Je kunt er ver mee reizen én overal parkeren. Verder is hij heel uitgesproken: okergeel van binnen en retrogroen van buiten. Erg hip dus.”

Meer weten?

Wil je meer weten over onze campers? Je kunt natuurlijk onze website bekijken, maar je bent ook van harte welkom bij ons in Burgh-Haamstede. Hier kun je ze met eigen ogen bekijken en je kunt er zelfs een stukje mee rijden, zodat je een complete camperbeleving krijgt.

Reserveren

« Terug

Scroll naar boven