Wil je je mening delen?

Zou je je mening over C'est la Vie Campers met anderen willen delen? We vinden het leuk als je hier een bericht achter laat.

Schrijf nu een review

Reviews

Walter en Agnes

Bij de kennismaking komen Hans en Joke betrouwbaar over en daarom besloten we om met hen in zee te gaan. Nadat we in België een geschikte bus hadden gevonden, heeft Hans geholpen bij de aankoop en het invoeren van de bus. Daarna hebben we samen met Hans de inrichting en aankleding van de bus besproken. We wilden de bus laten spuiten en ook daar had Hans een goed adres voor. Langzaam maar zeker is de bus veranderd in een mooie camper, die voldoet aan onze wensen en verwachtingen. In het begin waren er nog wat kleine mankementen, maar die werden door Hans snel en vakkundig opgelost. Ook nog wat kleine wijzigingen in de inrichting leverden geen enkel probleem op. We zijn heel tevreden over het proces en het eindresultaat en hopen vele jaren te genieten van onze camper.

Edwin & Joke Stötefalk

Wij zijn al weer ruim een jaar de gelukkige eigenaren van een C’est la Vie camper. Nadat we Hans & Joke ontmoet hebben op de camperbeurs in Gorinchem hebben we camper Duin gehuurd in 2014. Met Duin zijn we de Champagne en Jura doorgereisd, wat ons uitstekend beviel. Tijdens de huur hebben we heel veel ideeën opgedaan voor onze camper. Dit is het leuke aan een C’est la Vie camper, elke camper is uniek en gebouwd naar de wensen van de eigenaren. Aangezien Edwin lang is (1,92m) hebben we de toiletwand weggelaten en vervangen door een gordijn over de hele breedte. Zodoende ligt Joke minder klem als Edwin “dwarsligt”. Ook wilde we graag een stoel en een kastje i.p.v. een bank omdat we de verste zitplaats alleen gebruikt hebben als opslagplek. Verder hadden we een lijst kleinere zaken. Na onze vakantie zijn we met Hans aan de slag gegaan voor het ontwerp. We hadden al snel een geschikte witte Fiat Ducato, met weinig kilometers en in goede staat, gevonden. Begin 2015 is Hans aan de slag gegaan, en na wat perikelen met het RDW (zoekgeraakt keuringsrapport), zijn we in juni voor het eerst op vakantie gegaan met ons busje. We hebben heel veel bekijks, waarschijnlijk ook omdat we een redelijk onconventionele kleurkeuze hebben: een helderblauw busje met een zonnebloemgeel interieur.

Ondertussen hebben we al vele vakanties met onze camper achter de rug, zonder één probleem. Het gordijn blijkt ook goed dienst te doen om het lekker warm te hebben in onze “bedstee” bij koude nachten.
Recentelijk heeft Hans de camper een beurt gegeven en nog enkele verbeteringen aangebracht, zoals een tafeltje voor de passagiersstoel.

Wij kijken uit naar nog jaren camperplezier en vertrouwen op de goede en vriendelijke service van Hans & Joke.

Greet en Jan

Na 7 jaar een Globe scout te hebben gereden van 5.5 mtr. lengte en een vast bed achterin, kwamen we tot de conclusie dat als we met dit zwerven door wilde gaan, we een breder vast bed wilde hebben (dus bed in de lengte) en dan niet over elkaar heen hoeven klimmen als je er s'nachts uit moet.

Grote probleem was de lengte van de auto die we absoluut op 5.5 mtr. wilde houden i.v.m. het parkeren, daar deze maat ook in insteekhavens past. Dus ieder dorp of stad toegankelijk maakt.

Na veel meten en tekenen waren we er uit. Maar wie kan dat inbouwen. En toen ontmoetten we Hans van C’est la vie, Camperbouw op de Camperbeurs. Zonder deze ontmoeting hadden wij nooit onze droom waar kunnen maken.

Zo meedenkend, gemotiveerd en vakkundig!  Wij zijn meer dan tevreden over indeling, technisch gedeelte, afwerking en service en genieten volop van onze vrijheid! Bedankt Hans!

Mieke en Ad

Na wat rondgereden te hebben langs verschillende camperbouwers in Nederland en rondgeneusd te hebben op het internet kwamen wij bij C’est la Vie Campers in Burgh Haamstede uit. Ons eerst goede gesprek was letterlijk aan de keukentafel. Dit informatieve gesprek deed ons besluiten om onze camper bij C’est la Vie te laten bouwen. Nadat wij met een huurcamper op pad zijn gegaan kregen wij een goed beeld van wat wij met onze eigen camper wilden. Na nog enkele gesprekken en het uitzoeken van de benodigde materialen hadden we een beeld van hoe de camper eruit zou gaan moeten zien. Wij kunnen stellen dat Hans zeer vakkundig en gemotiveerd. Hij denkt ook mee. Wij kunnen ons volledig aansluiten bij alle lovende recensies.

Wij zijn nu tweemaal met onze camper op pad geweest en weten nu dat het laten bouwen van onze camper een goede keuze is geweest. In september gaan wij weer op pad met de camper.
Wij willen Hans dan ook bedanken voor alles wat hij voor ons heeft gedaan en ook Joke die op de achtergrond meekeek. En niet te vergeten de heerlijke knopjescake en andere lekkernijen die in een mand werden meegegeven.

Gerda en Jaap

Wij waren op zoek naar een compacte camper. Onze basiswensen waren concreet: een korte buscamper waarmee je overal kan parkeren en rijden, maar toch met lengtebedden, zodat je niet over elkaar hoeft te kruipen. En lichte binnenkleuren. Voordat we bij C’est la Vie Campers en Hans uitkwamen, hadden we al meerdere bedrijven bezocht en campers bekeken. Vaak aardig en compleet, maar qua standaardkleuren, afmetingen of inrichting niet onze keus. En een korte bus met lengtebedden bestaat eigenlijk niet. Via internet kwamen we bij Hans uit. Vanaf het begin was het ‘liefde op het eerste gezicht’… het klikte gelijk; Hans straalt vakmanschap en vertrouwen uit. En bovendien liet hij goed zien hoe in samenspel onze keuzes konden worden gerealiseerd. Kort na ons eerste bezoek kregen we al een eerste tekening van een mogelijke indeling; ons enthousiasme groeide. Via telefonische en e-mailcontacten en weer een persoonlijk bezoek kwamen we een prachtig en uniek model overeen: een Fiat-Ducatobus van 5.40 meter met inderdaad bedden in de lengte. Wij hoeven geen douche in de bus (we horen dat de meeste mensen die zelden gebruiken) en staan het liefste op campings. De oplossing vonden we in het opklapbaar maken van de uiteinden van de bedden, zodat overdag aan de ene kant een toiletruimte overblijft en aan de andere kant op het gasstel gekookt kan worden. Met een complete keuken, zitruimte, warm en koud water, kachel en nog tal van andere luxe aanvullingen, zou het al met al een heel compacte, maar toch complete camper worden. En bovendien kan één van de bedden omhoog worden geklapt en het tussenbed worden verwijderd, zodat er ook nog een extra bergruimte ontstaat voor òf bijv. opvouwbare fietsen òf verhuizen van spullen.  

Met advies van Hans kochten we een 1 jaar jonge Ducato, die we daarna naar Hans brachten om aan hem de verbouwing en inrichting toe te vertrouwen. Gedurende de maanden dat hij bezig was kregen we regelmatig berichten of foto’s van de voortgang en gingen we een paar keer kijken. Waarbij er steeds ruimte was voor laatste keuzemogelijkheden in inrichting en kleuren.

Het is een feest op zich om op zo’n manier een camper te zien ontwikkelen; je hebt het gevoel hem samen te bouwen. En niet zomaar een camper, maar een geheel persoonlijke en unieke camper, geheel naar onze smaak en waarvan er geen tweede in de wereld rijdt.

Toen we hem konden ophalen, stonden we dan ook heel trots in onze ‘eigen’ camper en vertelde Hans alle mogelijkheden van de bus. Waarna we hem zelf konden gaan inwijden. Dat hebben we inmiddels met heel veel plezier gedaan: hij bevalt uitstekend! Wat heerlijk om met deze bus er op uit te trekken, er in of om heen te verblijven èn in te slapen. En wat hebben we in die korte tijd al veel mensen langs zien komen, die vol bewondering een blik naar binnen wierpen.

We kunnen kortom iedereen die zoekt naar een camper, al dan niet met specifieke wensen op gebied van inrichting en smaak aanraden om bij C’est la Vie Campers langs te gaan voor de mogelijkheden: een heel goede en prettige service gecombineerd met een uitstekende kwaliteit!

Han en Sjeanne

Het was van ons beiden een grote wens om mobiele vrijheid in combinatie met comfortabele luxe te combineren, dit dan in een niet al te grote camperbus. We wilden ook graag een L2, H2 bus met een krachtige 3 liter dieselmotor. Hans heeft dat perfect aangevoeld en met ons gezocht naar een dergelijke bus.

Onze droom heeft hij samen met onze input en persoonlijke wensen gerealiseerd. Van begin tot eind was er heel plezierig contact en flexibiliteit. De gebruikte materialen zijn op elkaar afgestemd, heel mooi en degelijk en zien er werkelijk prachtig afgewerkt uit. Onze buscamper is nu precies zo als we deze graag willen ... en ... ook voorzien van leuke technische snufjes. Het grote genieten is al begonnen met de voorbereidingen van de reizen die we gaan maken.

Ik kan iedereen die geheel naar eigen wens een camper wil laten bouwen aanbevelen om bij dit professionele bedrijf zijn mobiele droom waar te maken. Hans bedankt ... en we zien elkaar zeker nog als we in Zeeland komen genieten van de prachtige omgeving.

Groetjes van Han en Sjeanne uit het Brabantse Duizel.

Karin en Cora

Wat een karakter had ons oude Volkswagen T3 campertje. Sfeervol en een geinig kleurtje. Maar ja, na 10 jaar wilden we toch wat meer luxe. En wat beter zitten. En we baalden steeds vaker als we, tegen de heuvel op, weer werden ingehaald door een vrachtwagen. Tijd om naar een andere camper uit te kijken – maar zo makkelijk bleek dat nog niet te zijn.
Op zoek naar een ‘camper met karakter’ belandden we op een camperbeurs in Gorinchem, samen met mijn Pa die het altijd leuk vindt om met ons mee te gaan in onze camperbelevenissen. Wat hebben we er veel bekeken en toch dreigde de moed ons in de schoenen te zakken. Want laten we eerlijk zijn: de meeste campers zijn aan de buitenkant dan misschien flitsend, maar het interieur is vaak toch een beetje geijkt en weinig kleurrijk. Maar wij wilden juist een beetje kleur in ons interieur! We waren al bijna onverrichter zaken vertrokken, toen we tegen C’est La Vie Campers aanliepen en kennismaakten met Hans en zijn vrouw. Wat een openbaring, dit is wat we zochten: kleur, sfeer en karakter. En: betaalbaar.

Was het toeval toen bleek dat C’est La Vie Campers ook nog eens gevestigd was bij ons in de buurt, in Burgh-Haamstede? Dat maakt het in ieder geval wel erg makkelijk om na de beurs uitgebreid bij Hans langs te gaan en alle mogelijkheden te bespreken. Willen we een vast bed of niet? Een toilet in de bus, maar hoe dan? Hoe willen we de kastruimtes inrichten? Vakman Hans zou het allemaal voor ons kunnen ontwerpen en inbouwen. Dat is geweldig… maar maakte het voor ons natuurlijk ook een enorme puzzel.
Wat geweldig heeft geholpen om al onze wensen goed op een rij te krijgen: een weekje op pad met één van Hans’ huurcampers. Praktisch als hij is, raadde hij ons aan om gedurende de week een lijst te maken met zaken die we eventueel anders wilden in het interieur. Na een week proberen, waren onze wensen helder en het lijstje ingevuld: graag een extra uitstroomopening voor de ringkachel om onze voeten warm te krijgen, een lade koelkast bij de schuifdeur i.p.v een koelkast in het gangetje waar je op je knieën moest (tip van Hans) en nog veel meer kleine details die het 100% naar ons zin zouden gaan maken.

Toen was onze Volkswagencampertje snel verkocht en was een geschikte tweedehands Fiat Ducato gauw gevonden. Het volgende puzzelstuk waren de kleuren. Bij C’est La Vie is alles mogelijk en dat maakt het bijzonder leuk… en onwijs lastig. Na veel wikken en wegen kwamen we uit op een soort vintage-lichtblauw met sprankelende oranje/rood accenten. We waren opgelucht, we gingen er voor.

En toen werd het echt spannend. De bus werd gestript. De bus werd gespoten. Het interieur werd stap voor stap opgebouwd. We konden alles volgen aan de hand van het ontwerp, dat we in een map met prachtige tekeningen hadden gekregen. En met C’est La Vie bij ons in de buurt, konden we ook vaak even langs om samen met Hans de vorderingen van zijn vakwerk te bewonderen.

Zoals bij elke bouw, waren er wat tegenslagen en vertragingen. Maar uiteindelijk was ‘ie er: onze nieuwe ‘camper met karakter’. Kleurig en sfeervol. Met het vaste bed wat we zo graag wilden en de verlichting precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Met de kastjes handig op onze spullen ingericht en een koelkast waar we niet voor op de knieën hoeven. En met hordeur, zonnepanelen en buitendouche – want over alle extra opties hebben we niet te lang geaarzeld. Erg handig! De bijzondere kleurstelling maakt het echt ‘ons’ campertje: we voelen ons er 1000% in thuis. Vrienden en familie zijn lovend over het resultaat en wij trots en bijzonder tevreden. En, ook niet onbelangrijk: in de heuvels halen wij nu weer de vrachtwagens in, in plaats van zij ons.

U raadt het al: wij zijn erg gelukkig met onze ‘camper met karakter’ van C’est La Vie Campers en gaan er nog heel lang vele mooie reizen mee maken. Wij kunnen C’est La Vie Campers zeker aanbevelen.

Scroll naar boven