Sluit navigatie

Onze nieuwe huurcamper

Strand L3H2 bijzonder ruim

Onze nieuwe huurcamper Strand is gebouwd in een L3H2 Ducato. 120 pk dieselmotor met 6 versnellingsbak. Natuurlijk is deze C'est la Vie camper bijzonder compleet en bijzonder ruim. Een ruime dinette waar voor vier personen meer dan voldoende ruimte is. Een brede tafel met uitdraaibaar extra tafelblad. Ruimte voor een hangkast en een afsluitbare toiletruimte met spoelbakje warm/koud.

Op het dak een satellietschotel met canal digitaal decoder, waarbij in de slaapruimte en in de dinette tv kan worden gekeken, en op beide plaatsen ook een dvd kan worden afgespeeld. 

De keuken is zeer ruim vorm gegeven met een keukenblad van 1.5m lengte. Brede opbergladen en extra kastruimte voor boodschappen en inventaris.

De camper is geheel voorzien van led-verlichting, waarbij elke zitplaats een eigen dimbare led-lamp heeft. Ook de hoofdverlichting, in de vorm van een spothemel, is door heel de camper heen dimbaar.

Een nog ruimere garageruimte met een handig geplaatste gaskast, waarbij de gaskraan altijd bereikbaar is, en een zonne- en regenluifel van 3.75 x 2.5m maken deze camper zeer compleet.

Reserveren

Je kunt bij ons online je reservering insturen. Op de kalender kun je zien wanneer Altijd Zomer, Duindoorn, Horizon en Strand nog beschikbaar zijn.
 

> Direct reserveren

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook C'est La Vie Campers
> Bekijk onze vacatures

RDW erkend

Aangesloten bij

Contact

Postadres: Dapperweg 21 4328 BA Burgh Haamstede

Verhuurlocatie: Dapperweg 21 Burgh Haamstede

Werkplaats: De Roterij 13L Burgh Haamstede

Telefoon 0111 - 40 75 72
mobiel 06 8304 8104

E-mail vakantie@cestlaviecampers.nl

Scroll naar boven