Alles aan boord

Alles aan boord

Alles aan boord

Deze camper is gebouwd in een L3H2 Ducato. 120 pk dieselmotor met 6 versnellingsbak. Natuurlijk is deze C'est la Vie camper bijzonder compleet en bijzonder ruim. Een ruime dinette waar voor vier personen meer dan voldoende ruimte is. Een brede tafel met uitdraaibaar extra tafelblad. Ruimte voor een hangkast en een afsluitbare toiletruimte met spoelbakje warm/koud.

Op het dak een satellietschotel met canal digitaal decoder, waarbij in de slaapruimte en in de dinette tv kan worden gekeken, en op beide plaatsen ook een dvd kan worden afgespeeld. 

De keuken is zeer ruim vorm gegeven met een keukenblad van 1.5m lengte. Brede opbergladen en extra kastruimte voor boodschappen en inventaris.

De camper is geheel voorzien van led-verlichting, waarbij elke zitplaats een eigen dimbare led-lamp heeft. Ook de hoofdverlichting, in de vorm van een spothemel, is door heel de camper heen dimbaar.

Een nog ruimere garageruimte met een handig geplaatste gaskast, waarbij de gaskraan altijd bereikbaar is, en een zonne- en regenluifel van 3.75 x 2.5m maken deze camper zeer compleet.

Scroll naar boven