Sluit navigatie

Ruim en licht

Lengtebedden in Ducato L2

Deze buscamper is vormgegeven met de bedden in de lengte. Met een korte opklap van de matrassen ontstaat een ruim campergedeelte. Uitgeklapt geven de bedden een zeer ruime slaapplek, met prachtige uitzichten aan de zijkanten en achter. Een vast trapje met opbergvak zorgt voor een gemakkelijke toegang.

Een zeer complete camper met prachtige spothemel voorzien van led met dimmer, daglichtpaneel, cassettetoilet met CleanEvolution. Eigen wifinetwerk, en uiteraard ringverwarming, warm en koud water, koelkast, rvs spoelbak en gaskookplaat met ontsteking. USB-oplaadpunten op diverse plaatsen in het interieur. Thule cassetteluifel en bijpassend windscreen.

Daarnaast heeft de opdrachtgever gekozen voor twee prachtige Recaro cabinestoelen, uiteraard draaibaar naar het campergedeelte. Gecombineerd met de keuze voor lichte laminaten geeft deze camper een heerlijk gevoel van rust en ruimte.

Reserveren

Je kunt bij ons online je reservering insturen. Op de kalender kun je zien wanneer Altijd Zomer, Duindoorn, Horizon en Strand nog beschikbaar zijn.
 

> Direct reserveren

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook C'est La Vie Campers
> Bekijk onze vacatures

RDW erkend

Aangesloten bij

Contact

Postadres: Dapperweg 21 4328 BA Burgh Haamstede

Verhuurlocatie: Dapperweg 21 Burgh Haamstede

Werkplaats: De Roterij 13L Burgh Haamstede

Telefoon 0111 - 40 75 72
mobiel 06 8304 8104

E-mail vakantie@cestlaviecampers.nl

Scroll naar boven