Wil je je mening delen?

Zou je je mening over C'est la Vie Campers met anderen willen delen? We vinden het leuk als je hier een bericht achter laat.

Schrijf nu een review

Reviews

Wim en Miranda

September '21: Kennis gemaakt met C'est la Vie, wat een klantvriendelijk bedrijf!! Het was onze eerste camperervaring en we zijn superenthousiast.
De camper (Duindoorn) is een compacte buscamper, maar compleet ingericht. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig: bedden opgemaakt, schoon linnengoed, complete keukeninventaris, toiletrollen, tot aan een paraplu toe!! En bij het ophalen van de camper lag er een heerlijke Zeeuwseknop-cake in de camper klaar.
We konden de camper helaas maar een week huren, maar hebben in die week 5 campings gehad: Thionville, Colmar, Gérardmer, Strasbourg en Saarburg. Door de kleinste dorpjes gereden, door de bergen. Veel gezien en ideaal dat je alles bij je hebt!! Kortom: volgend jaar gaan we weer een camper huren bij C'est la Vie, maar dan 2 weken.

Jan

In juli 2018 de prachtige nieuwe camper "Altijd Zomer" gehuurd. De camper was net een paar weken klaar en na een duidelijke uitleg door Hans zijn we vertrokken voor een week richting Frankrijk.
Alles was aanwezig in de camper tot het kleinste detail. De camper was tevens voorzien van een buitendouche en heerlijke tuinstoelen. Omdat alles supergoed geregeld was hebben we een heerlijke vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar.

Agnes en Henk

Maiden trip met de Duindoorn. Bus paste ons als een jas. Uitrusting perfect. Bus past precies op een standaard parkeerplaats: ideaal! Kortom, was het maar september dan gaan we weer!

Rob en Ineke

Wat een belevenis en bovenal wat een service!!! Rob heeft "vroeger" vaak gekampeerd. Leuk joh, zei hij altijd tegen mij. Maar ik zag dat niet zitten. Thuis alles hebben en dan zo "moeilijk" doen als je vakantie hebt, veel te vermoeiend toch? Nou uiteindelijk overstag gegaan (ook doordat kennissen er eentje hadden gekocht). En omdat wij vlak bij Hans en Joke in de buurt wonen en hun super gezellige campers weleens hadden bewonderd. Daarbij staat service bij Hans en Joke hoog in het vaandel. Maar dat lees je ook terug in ieder verhaal van hun camperhuurders. Drie weken op pad. Heel veel zin in ondanks mijn bedenkingen die toch wel ergens in mijn achterhoofd zaten. Vanuit Zeeland wilden wij richting Toscane. Eerst via België door naar Luxemburg. Net voorbij Brussel, ter hoogte van Wavre even een eerste pauze ingelast. Na een kwartiertje weer ingestapt om onze weg weer te vervolgen. Net voordat we de snelweg weer op wilden, zag Rob een lichtje branden op het dashboard. Ik keek en werd lichtelijk nerveus. Ik herkende dit tekentje en pakte direct het boek van de auto. Jawel hoor, wat ik al dacht. De accu. Direct stoppen!!! Wat te doen? Eerst maar Hans bellen. Nou die wist ook niet wat hij hoorde. Een kapotte accu kan zomaar, ondanks dat alle campers niet weggaan zonder dat ze héél goed nagekeken zijn. Na tel. over en weer zijn we opgetakeld en naar de dichtstbijzijnde garage gebracht. Die overigens dicht was tot maandag. Wat een toestand. Maar wat denk je? Hans zou met een andere camper komen (schoonvader erachteraan met de auto). Wat een opluchting toch uiteindelijk. Na 3 uur met wat eten, drinken en lezen (heerlijk toch zo'n camper) en een kort wandelingetje, kort ja want er was niets te beleven, kwam Hans met een andere camper. Zo, werk aan de winkel want alles moest van de ene naar de andere camper gebracht worden. Snel een camper inrichten? Ik kan het!! Om half 5 ging de reis weer verder. Richting Arlon waar we onze eerste nacht doorbrachten. Verder een SUPER vakantie gehad zonder pech overigens. Verrijdbare vrijheid, dat is zeker. Ik ben om. En Hans en Joke ..... geweldig bedankt nog voor alles!!! Rob en Ineke

Esther en Stefan

Begin juni 2014 hebben we een weekje door Normandië geslingerd met "Zee". Heerlijk met een compacte camper, zodat je ook de smalle straatjes kunt kiezen. Hans heeft bovendien het vermogen om compact met compleet te combineren. Méér dan compleet zelfs: een frisse, mooie camper met vrolijke kleuren en een uitgebreide inventaris. Campingboeken, abonnement, luxe boodschappenpakket met recept voor de eerste dag en -heerlijk, geen gesleep van thuis- dekens, kussens, lakens en handdoeken. En, alsof het niet genoeg was, eindschoonmaak is inbegrepen. Vakantie tot de laatste minuut en het rustige gevoel, dat de volgende huurder weer een frisse camper tot zijn beschikking heeft. Dát noem ik vakantie! Bedankt Hans en Joke. Ennuhh.. Ton en Juliett, jullie weten toch wel dat Hans ook op bestelling campers inbouwt voor kopers?

Mario en Gonny

We vonden het een heel bijzondere camper, camper Zee. En helemaal compleet! Ook de inventaris was super. En de uitleg van Hans was duidelijk, maar we hebben wel nog eens in het handboek gekeken,hoor. Bedankt voor alle goede zorgen!

Willie en Theo

"Altijd Zomer" heette ons huisje op wielen voor een najaars weekje. Nou ..., dat viel wat tegen; regen regen regen en nog eens regen! Toch hebben we genoten van de 'verrijdbare vrijheid', de slogan die op de bus staat. Het gele busje was altijd weer de vrolijke noot tussen het wit en grijs op een camping. Formaat veel fijner dan de integraal die we ooit hadden; klein plekje aan de Rijn, plop... bus ertussen, deur open en klaar. Een camperbus vinden wij ook socialer dan een groter broertje; sneller contact met andere reizigers, een lagere drempel lijkt het wel. Het vergeten elektriciteitssnoer was natuurlijk een dingetje, maar dat is ook tot tevredenheid geregeld. Nu kolkt en borrelt het in onze bovenkamer en zoon appte zojuist 'busje komt zo busje komt zo...'.
Tsjaa, C'est la Vie, merci Bert en Hans. :))

Gert Jan en Mimi

We zijn inmiddels weer al een goeie week terug van onze reis met camper DUIN naar Normandië/Bretagne. Alles verliep prima, de camperplaatsen in Frankrijk zijn natuurlijk een lust voor iedere camperaar maar vooral door de kwaliteit van de camper waren het twee prima weken. Het was onze eerste reis met deze camper, dus dan moet je altijd even afwachten hoe het gaat en hoe het allemaal functioneert. Welnu: niks te klagen, alles werkte perfect, de inrichting was super compleet, kortom: zo hoort het. Tel daarbij dan nog op het gastvrije boodschappenpakket met Zeeuwse knoop-cake (!)) bij vertrek, de keurige uitleg bij afhalen, het enthousiasme van Hans en een ieder begrijpt dat we nu helemaal "in the mood" zijn. O ja, we houden onze DE WAARD tent ook nog, daar niet van, maar we hebben toch gelijk de camper voor volgend voorjaar weer al vastgelegd. Zo hebben we de hele winter iets om naar uit te kijken.... opnieuw op reis met een perfecte camper ....en .... .hum. ....lekker hopelijk weer een Zeeuwse knoop-cake :-) dan! Iedereen die overweegt hier een camper te huren: voor twee personen (en een hondje) ideaal en van harte aanbevolen. (Maar wacht wel even met reserveren tot wij dat gedaan hebben, anders zouden we nog achter het net vissen). .

Els en Cees

In het voorjaar van 2014 hebben wij met "Duin" gezworven door Frankrijk en het noorden van Spanje en Portugal. Wij hebben vooraf, tijdens maar ook na helemaal begrepen wat "C'est la Vie" betekent. Aan echt alles is gedacht, zelfs de boodschappen voor de eerste dagen. Onderweg kregen wij veel complimentjes over deze bijzondere, volledige uitgeruste compacte buscamper. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden bij Hans en Joke een buscamper te huren. Niets dan lof !

Ton en Juliet

In oktober 2013 hebben we een super vakantieweek gehad met camper ZEE; via de Ardennen naar de Elzas, waar de druivenpluk in volle gang was. De camper is perfect ingericht: alles wat je maar nodig denkt te hebben is aanwezig. De tas met lekkere boodschappen hebben we erg gewaardeerd. De reis is zo goed bevallen, dat we hebben besloten om zelf op zoek te gaan naar een campertje...... Tot nu toe niet gelukt, want alles wat we zien, valt in het niet, in vergelijking met "onze" ZEE! Toch maar weer huren misschien? :-)

Andre en Wilma

Wat een geweldige Campers hebben jullie. In 2014 met camper Duin op vakantie geweest. Dit is zo goed bevallen dat wij in 2015 weer gereserveerd hebben. Werkelijk alles is aanwezig. Zelfs een fantastisch boodschappenpakket stond er klaar. Schoon en frisse kleuren. Wij hebben er weer zin in!

Wim en Karin

Voor het derde jaar hebben we nu onze vakantie gehad met de C'est la Vie camper Duin. We hoeven bijna niks meer in te pakken, enkel de tas met kleding en de fietsen achterop. Dit jaar zijn we richting Vogezen en Jura geweest. Duin rijdt overal zonder moeite overheen, hij stuurt misschien wel beter dan onze auto. 't Is heerlijk om 's avonds lekker weg te kruipen in de camper met een boekje of met een van de films die we ook dit jaar weer meekregen. En onder de wol is het heerlijk slapen. Volgend jaar gaan we zeker weer!

Elly en Mart

Dit was onze eerste gezamenlijke kennismaking met het campergebeuren. Het is ons zo goed bevallen dat we voor volgend jaar ook weer geboekt hebben. We willen Hans bedanken voor de goede uitleg en leuke attentie in de vorm van een goed gevulde boodschappenmand. Ook nog grote complimenten voor het grote comfort en de goede indeling van de camper. De gemoedelijkheid van Hans gaf ons meteen een goed en vertrouwd gevoel. Tot volgend jaar!

Stella en Trudy

Nadat we onze eigen camper hebben verkocht, ligt het camperen enkele jaren stil. In 2018 kunnen we het virus echter niet langer weerstaan en huren we een buscamper bij C'est la Vie Campers in Burgh-Haamstede. De service is uitstekend en de camper rijdt heel goed. Daarnaast is hij meer dan volledig ingericht (inclusief beddengoed). Er is écht aandacht besteed aan de finishing touch. En op de goede matrassen is het makkelijk vier weken uit te houden. Daarnaast is de prijs-kwaliteit-verhouding ook dik in orde. Kortom, we zijn zeer tevreden over dit bedrijf. We hebben volgend jaar weer een camper gehuurd, natuurlijk bij C'est la Vie. En voor al onze reisverhalen, kijk op www.reisnotities.nl/camperreizen.php

Yolanda en Paul

Corsica is een aanrader en een rondje Corsica met de camper, ‘Duin’, brengt je op de mooiste plekjes van dit ‘Ile de beauté’. We zijn in juli en augustus 2015 met de Duin op pad geweest en we hebben genoten. Alle verhalen op deze website over de vriendelijke en professionele dienstverlening door Hans en Joke kloppen. Aan de complimenten over de slim en comfortabel ingerichte camper hebben we niks toe te voegen. Onze ervaringen overtreffen de recensies. Maar tóch … kritiek heb ik ook. Sinds we terugzijn van ons gegrasduin heb ik slapeloze nachten. Mijn lief en ik zijn kampeerders: met een tent dus. Een echte tent, een ‘De Waard’. Jaar na jaar hebben we ons zittend voor onze De Waard vrolijk gemaakt over poenige campers en zorgelijke camperaars die een ritje naar de supermarkt om de hoek moesten voorbereiden door het opbreken van hun tijdelijke onderkomen. Al die jaren zagen we ook met trots, hoe onze De Waard weer de strakste tent van de camping was en stormen en hoosbuien moeiteloos doorstond, terwijl camperaars en caravanners hun luifels moesten redden. Ja, het is een raar volkje, die De Waard-adepten. Dit jaar wilde ik - met tegenzin - voor één keer toegeven dat het lijf wat stram wordt en dat zestig haringen slaan in rotsachtige bodem misschien niet het beste begin is van een vakantie. Met schaamte op de kaken wilde ik voor één keer toegeven dat ons jaarlijkse gezelschapspel om de hele kampeermenagerie terug te brengen tot bagagebakproporties ons huwelijk ging bedreigen en dat het onvermijdelijke mirakel dat bagage die je mee terugneemt een groter volume heeft dan het spul dat je hebt meegenomen de relatie nog extra onder druk zet. Na vier weken Duin schrik ik nachtelijks op bij de gedachte dat we voor een breekpunt in ons leven staan. Misschien is er een onvoorzien en plotseling einde gekomen aan onze tentvakanties. Met dank aan Joke en Hans en met excuses aan meneer De Waard. Tja … c’est la vie. Yolande en Paul, Utrecht, augustus 2015

Peter en Conny

. . . nog twee dagen stokbrood en croissants. En oh ja, in een bed van 1.30 breed kunnen we prima samen slapen. De camper is verder volledig ingericht, je hebt alleen je rijbewijs en kleding nodig. Zelfs een fors voedselpakket, met de PZC en een Zeeuwse knopjes cake zijn aan boord! En een campernavigatie apparaat, om het leven makkelijk te maken, waarop je alle campings en camperplaatsen kunt oproepen. Super gemakkelijk. Hulde aan de mensen van C'est la vie campers voor hun welkom en gastvrijheid. Op hun website zie je onze camper, het is de blauwe: www.cestlaviecampers.nl. Tot binnenkort. Zaterdag zijn we weer in Zeeland, ook heerlijk.

Jan en Elsabein

Voor de derde keer weer heerlijk genoten van de camper. Nu de Horizon. Wel wat minder kleurig van binnen, maar je leeft tenslotte zoveel mogelijk buiten. Dit keer naar Duitsland en Nederland, De laatste week reden we eigenlijk op de buienradar. Zeer makkelijk met een camper. Prima lengte bedden. De camper is fantastisch degelijk, je stoot geen deuk in de kastjes, maar in jezelf, maar dat heelt vanzelf weer. Hebben weer zin in volgend jaar. Dank aan de eigenaars die de camper weer zo goed en schoon en met ingrediënten voor ontbijt en warme maaltijd weer voor je klaar hebben staan. Verdient een pluim!

Scroll naar boven