Sluit navigatie

Luxe all-in vakantie met de bus-campers van C’est la Vie Campers

Reserveren

Op vakantie gaan met de camper is ook iets voor jou!

Hans en Joke van C’est la Vie Campers geven campervakanties een nieuw, modern jasje. Door hun liefde voor kamperen en hun drive om anderen een fantastische vakantie te bezorgen, weten ze waar een camper aan moet voldoen. Die moet volledig uitgerust, wendbaar en comfortabel zijn. Hans en Joke hebben een verfrissende blik op campers. Weg met het oubollige interieur en de grote logge afmetingen. Zie hier een de handzame bus-campers van C’est la Vie Campers met ieder een uniek en modern interieur. Aantrekkelijk voor jong en oud.  

“Niet perse handig, eerder heel geduldig.”

Hans en Joke gingen wilden in 2010 na jarenlang kamperen wel eens een keer op pad met een camper. Het aanbod viel ze alleen vies tegen. “De meeste campers waren oud en slecht onderhouden. Bovendien was het ook nog eens hartstikke duur om zo’n camper te huren. We besloten het niet te doen.” Toen bedachten ze: “Waarom zouden we er zelf niet eentje bouwen?”

Niet log en oubollig. Handzaam en modern!

Hans en Joke van C’est la Vie Campers blijven verre van het standaard imago van de gemiddelde camper blijven. “We proberen het nou juist anders te doen, onderscheidend te zijn.” Waar veel campers hetzelfde, wat oubollige, interieur kennen en groot en log zijn, zijn de bus-campers van Hans en Joke handzaam en modern met een Zeeuws tintje. Ondanks de afmetingen, zit werkelijk alles erin.

Contact

"Veel klanten proberen een campervakantie een keertje uit en komen het jaar erop weer terug omdat het zo goed bevallen is."

Hans

"We krijgen regelmatig appjes met mooie foto’s en verhalen. Hartstikke leuk, dat persoonlijk contact."

Joke

"Er zijn veel dure, luxe en grote campers, maar hun interieurs zijn een pot nat. Wij verzinnen voor onze campers steeds weer iets nieuws."

Hans

“Je kunt elke dag aan een nieuw strandje zitten, als je wilt.”

Reserveren

De vrijheid van een campervakantie

Als we een van de grootste voordelen van een campervakantie samen zouden moeten vatten in één zin, dan zou dat zijn: Je bent zo vrij als een vogel. “Je kunt elke dag aan een nieuw strandje zitten, als je wilt”, legt Hans, eigenaar van C’est la Vie Campers uit. De reis begint al heel relaxed. Je stapt in een van alle gemakken voorziene camper, inclusief gevulde koelkast en je vakantie is begonnen.

Net als een vliegvakantie, maar dan vrijer

Niks sleuren met etenswaren, handdoeken, bedlinnen, afwasborstel en ga zo maar door. U kunt ook zonder pré-vakantiestress op pad. Bij C’est la Vie Campers zorgen ze werkelijk overal voor. In de camper ontbreekt het u aan niets. Het enige wat u moet doen is, net als bij een vliegvakantie, uw koffers inpakken met kleren en toiletspullen.

Het hele jaar door kamperen

De meesten van ons kiezen het liefst een wat warmere periode of plek uit om te gaan kamperen. Maar ook de winterperiode of plekken als Schotland of Scandinavië zijn met de campers van C’est la Vie Campers uit Zeeland geen enkel probleem. “Er zit goede verwarming in. Binnen een kwartiertje is het heerlijk warm binnen.”

Campervakantie door heel Europa

Twijfelt u nog over uw vakantiebestemming? Waarom kiest u ze niet allemaal? Ga gewoon op pad met een camper en kijk waar u uitkomt. Als u wilt loskomen van de massa, het avontuur op wilt zoeken en echt wilt genieten, waar moet u dan heen? “Er zijn ontzettend veel mooie plekjes in Europa.” Met de campers van C’est la Vie Campers uit Zeeland kunt u overal komen.

Contact

review-6.png

Ondertussen hebben we al vele vakanties met onze camper achter de rug, zonder één probleem. Het gordijn blijkt ook goed dienst te doen om het lekker warm te hebben in onze “bedstee” bij koude nachten.

- Edwin & Joke Stötefalk

review-2.png

Meedenkend, gemotiveerd en vakkundig! Wij zijn meer dan tevreden over indeling, technisch gedeelte, afwerking en service en genieten volop van onze vrijheid! Bedankt Hans!

- Greet Grottendieck en Jan Kragt

review-4.png

In het voorjaar van 2014 hebben wij met "Duin" gezworven door Frankrijk en het noorden van Spanje en Portugal. Wij hebben vooraf, tijdens maar ook na helemaal begrepen wat "C'est la Vie" betekent.

- Els en Cees

Ideale doorgangscamping in Bourges

49a1b66685ff7ee2c21b5735ff2a0ee3_3846951cae04188f49cafc7a66c4b6964200ea59.jpg06 nov Als je met de C'est la Vie camper op weg bent naar het zuiden via centraal Frankrijk, vind je in Bourges een prima Municipal om een nachtje te verblijven. lees verder

Onze huurcampers Horizon en Strand klaar voor de start!

13ubentwelkom.jpg01 nov De zaterdagen in december, de 2de, de 9de en de 16de, staan de campers Horizon en Strand voor een bezichtiging voor je klaar, zoals ze ook voor de verhuur klaar zullen staan in 2018. Kom kijken en... lees verder

Partarrieu in Galerie Hordago

Partarrieu-22-02-17.jpg22 feb De baskische schilder Mattin-Laurent Partarrieu exposeert zijn collectie prachtige schilderijen in de galerie van Brigitte Drougnon in Saint-Jean de Luz. Zijn kleurige werken geven een ... lees verder

Aanbevolen camping

nieuws-aanbevolen-camping-1.jpg29 nov Net over de franse grens in het spaanse deel van Baskenland vind je het kleine plaatsje Zarautz. Prachtig gelegen aan een kleine baai aan de Atlantische Oceaan. Voor de camperaar is Camping ... lees verder

KOOKTIP: C’est la Recette

nieuws-kooktip-1.jpg29 nov Gemakkelijk onderweg te bereiden: pittige couscous met chorizo Ingredienten: 400 g. couscous, 150 g. witte rozijnen, 250 gram grove chorizoworst, 1 rode ui, 1 rode paprika, 15 g. verse munt, 250 ... lees verder

Reserveren

Je kunt bij ons online je reservering insturen. Op de kalender kun je zien wanneer Altijd Zomer, Duindoorn, Horizon en Strand nog beschikbaar zijn.
 

> Direct reserveren

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook C'est La Vie Campers
> Bekijk onze vacatures

RDW erkend

Aangesloten bij

Contact

Postadres: Dapperweg 21 4328 BA Burgh Haamstede

Verhuurlocatie: Dapperweg 21 Burgh Haamstede

Werkplaats: De Roterij 13L Burgh Haamstede

Telefoon 0111 - 40 75 72
mobiel 06 8304 8104

E-mail vakantie@cestlaviecampers.nl

Scroll naar boven