Luxe all-in vakantie met de bus-campers van C’est la Vie Campers

Reserveren

Met een buscamper van ons wordt jouw vakantie onvergetelijk

Ben je nog nooit met een camper op vakantie geweest? Bij C’est la vie campers verhuren we zelfgebouwde buscampers. Deze campers zijn niet al te groot, ze rijden heerlijk en je kunt er overal mee komen. In deze blogs geven we tips die jouw campervakantie compleet maken!

Reizen met een camper is leuk voor iedereen!

Overweeg je om voor het eerst met een camper op vakantie te gaan? Wat een goed idee! Waarschijnlijk wil je niet anders meer, als je een keer met een van onze buscampers bent weggeweest. De meeste van onze klanten komen jaarlijks bij ons terug om weer met de camper op vakantie te gaan. Zowel jong als oud. Waarom? Omdat een camper vakantie ontzettend leuk is voor iedereen! Je bent even helemaal weg en je kunt gaan en staan waar je wilt. Bovendien heb je altijd de spullen bij je die je nodig hebt.

Onze campers zijn compact, compleet en comfortabel

Zin om met een camper te zwerven door Europa? Als je gaat reizen met een camper van C’est la Vie Campers, wordt je camper vakantie extra speciaal. Wij verhuren eigentijdse, karakteristieke campers die we helemaal zelf hebben gebouwd. “Ik heb het leukste beroep van de wereld! Een camper bouwen is uitdagend en het geeft zoveel voldoening als klanten een fijne vakantie hebben gehad!” aldus Hans de Been, eigenaar van C’est la Vie Campers.

Contact

"Veel klanten proberen een campervakantie een keertje uit en komen het jaar erop weer terug omdat het zo goed bevallen is."

Hans

"We krijgen regelmatig appjes met mooie foto’s en verhalen. Hartstikke leuk, dat persoonlijk contact."

Joke

"Er zijn veel dure, luxe en grote campers, maar hun interieurs zijn een pot nat. Wij verzinnen voor onze campers steeds weer iets nieuws."

Hans

“Je kunt elke dag aan een nieuw strandje zitten, als je wilt.”

Reserveren

Een camper vakantie bezorgt je het ultieme gevoel van vrijheid

Als we het over onze campers hebben, spreken we ook wel over de ‘verrijdbare vrijheid’. Je kunt bijna overal komen en je zit nergens aan vast. Vind je het ergens fantastisch? Dan kun je langer blijven. Is de plek toch niet naar je zin? Dan rijd je door. Zo wordt het helemaal jouw eigen vakantie. “Tijdens een camper vakantie maak je kennis met het echte leven. C’est la Vie!” aldus Joke van Roest.

Met een camper van C’est la Vie Campers ga je zorgeloos op vakantie

Een camper huren bij C’est la Vie Campers. Hoe gaat dat in zijn werk? “Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk en we willen dat een klant zorgeloos met onze camper op reis gaat”, aldus Bert Kouwenberg, mede-eigenaar van het camperverhuurbedrijf. In dit blog leggen we uit hoe het huurproces werkt en hoe je van jouw camper vakantie een onwijs leuke tijd kunt maken!

Zo zijn we begonnen met de verhuur in Zeeland

Sinds 2011 kun je in Zeeland trendy zelfgebouwde campers huren. Waar? Bij C’est la Vie Campers in het mooie Burgh-Haamstede. Ben je er nog niet geweest? Kom snel langs. Zowel de campers als Burgh-Haamstede zelf zijn de moeite waard om te bekijken! “Inmiddels is het 7 jaar later en nog steeds blijft het plezier in ons werk groeien”, aldus Joke van Roest, samen met haar man Hans de Been en Bert Kouwenberg is ze eigenaar van het camperverhuurbedrijf.

Wij zorgen ervoor dat klanten hun camper vakantie op de bijzonderste plekjes doorbrengen

Bij C’est la Vie Campers gaat het niet alleen om de verhuur van campers. Wij gaan veel verder dan dat. “Als onze klanten een onvergetelijke vakantie hebben gehad zijn we pas blij. We geven hen dus allerlei leuke camper tips mee!” aldus Joke van Roest, samen met haar man Hans de Been en Bert Kouwenberg is ze eigenaar van het camperverhuurbedrijf in Burgh-Haamstede.

Contact

review-6.png

Ondertussen hebben we al vele vakanties met onze camper achter de rug, zonder één probleem. Het gordijn blijkt ook goed dienst te doen om het lekker warm te hebben in onze “bedstee” bij koude nachten.

- Edwin & Joke Stötefalk

review-2.png

Meedenkend, gemotiveerd en vakkundig! Wij zijn meer dan tevreden over indeling, technisch gedeelte, afwerking en service en genieten volop van onze vrijheid! Bedankt Hans!

- Greet Grottendieck en Jan Kragt

review-4.png

In het voorjaar van 2014 hebben wij met "Duin" gezworven door Frankrijk en het noorden van Spanje en Portugal. Wij hebben vooraf, tijdens maar ook na helemaal begrepen wat "C'est la Vie" betekent.

- Els en Cees

Scroll naar boven